Do it right

Do it right® biedt kwekers in elke serie de consistente en betrouwbare kwaliteit die zij nodig hebben. Alle kleuren zijn geselecteerd op basis van uniformiteit van groeigedrag en bloemformaat, maar ook vanwege hun gelijktijdige bloei. Dat ziet er geweldig mooi uit, zowel in de schappen van uw verkoopruimte als in de potten en tuinen van de consument. U kunt dus rekenen op veel vervolgaankopen door tevreden klanten.

Het assortiment van Do it right® heeft een uitstekende houdbaarheid. De planten blijven gedurende lange tijd mooi, waardoor de verkoopperiode langer wordt. We weten dat de consument altijd de mooiste en gezondste planten kiest. Do it right® violen zien er altijd aantoonbaar langer mooi uit!

Syngenta Flowers biedt producenten en distributeurs van kiemplanten een breed assortiment aan genetisch materiaal van topkwaliteit aan. Syngenta Flowers richt zich als distributieorganisatie op het leveren van kiemplanten, zaden en ongewortelde stekken, rechtstreeks aan de teler.

Het bedrijf is vooral bekend als marktleider op het gebied van violen – het segment waarin het al meer dan twintig jaar is gespecialiseerd.

Endurio

Zeer lange bloeiperiode in de pot - uiterst koudebestendig.

Delta

De onbetwiste marktleider op het gebied van violen, geldt al meer dan twintig jaar als de ‘Gouden Standaard’.

Deltini

Compact and sterk vertakkend met nieuwe kleurvariaties.

Colossus

Echte aandachtstrekkers met hun grote, gelijkmatige bloemvorm.

Rocky

Geschikt voor vele doeleinden en verkrijgbaar in een enorm kleurenassortiment.