Say hello to yellow!

…En andere nieuwe en verbeterde kleuren in de Deltini™ en Delta® series

FloriPro Services™ heeft drie nieuwe kleuren toegevoegd aan haar Delta® violenserie en ook nog eens twee aan de kleinbloemige Deltini™ serie. U kunt beide series terug vinden in onze nieuwe Tweejarigen brochure . De volgende kleuren zijn toegevoegd aan de Delta® serie; True Blue Improved, Gold with Blotch Improved en Persian Surprise Improved. Binnen de Deltini™ serie vindt u twee veelbelovende nieuwe kleuren, namelijk Yellow en Copperfield.

De langverwachte Deltini™ Yellow past uitstekend binnen de serie en is een waardevolle toevoeging aan de uitgebreide Deltini™ serie. De nieuwe generatie cornuta Violen, de Deltini™ serie, is geschikt voor verkoop in packs en 9 cm pot. De Deltini™ heeft een compacte plantbouw, strekt niet en met een zee van bloemen, erg aantrekkelijk voor consumenten. Door zijn vroege en uniforme bloei bent u verzekerd van een aantrekkelijk product op de winkelvloer.

De Delta® is de meest complete grootbloemige serie, bestaande uit 35 kleuren, op de markt en is uitstekend geschikt voor zowel najaars- als voojaarsverkoop. Betrouwbare productie met vroegbloeiende en uniforme planten, zelfs onder weinig licht, zorgen voor maximaal profijt voor kwekers.


Ga terug naar de vorige pagina